Català - Castellà
Quí soc     Serveis musicals     Serveis informatics     Contacte
albertpeix@gmail.com - telf: 626 204 853
Albert Peix i Arqué, neix a Sant Celoni el 14 de febrer del 1973. Fill de pares pastissers, de ben petit ja comença a mostrar un interès especial amb tot allò que emet sons i fa musica.
Ja amb 4 anys comença la seva immersió musical tot aprenent a tocar la guitarra a mans de Nati Gurri (Catedràtica del conservatori de musica Isaac Albèniz de Girona) més tard continua els seus estudis de guitarra a Musical Grau i tot seguit combina la guitarra amb el piano.

No passa gaire temps quan l’Albert troba a faltar més instrumentació al seu voltant que l’acompanyi i és així quan descobreix els teclats electrònics amb ritmes automàtics. De seguit tria aquest camí i comença a furgar-se un extens repertori per iniciativa pròpia que de forma accidental el porta a fer la seva primera actuació en públic a l’edat de 12 anys. Des de aleshores, l’Albert no ha parat mai de fer actuacions arreu del país i part de l’estranger amb diferents formats i formacions.

Mentre succeïa tot això l’Albert va decidir aprendre saxòfon i clarinet i en cursar els estudis a mans de Miquel Barona Agustí (clarinet Baix i Corno di basetto solista de La Gran Orquestra del Liceu) i treure’n el títol professional al conservatori Isaac Albèniz de Girona.Al llarg d’aquests anys l’Albert a passat per diferents formacions de diferents estils musicals com: La Tuna del Col·legi Santa Fe de Vallgorguina, El solista Alpear, Grup Celoní, Albert Peix, Duo Calypso, Grup Què Tal, Orquestra G-Latina, Orquestra Internacional Marina, Orquestra Internacional Vila de Blanes (la Blanes), Taxman-Band, Mr. Face & la comissió, The Night Band, Big band Combo, Vajezz Big band, Moby Dixie, etc.
Curriculum Vitae